ONS RETOUR & VERZENDBELEID

Toch niet tevreden over je product? Dat is vervelend! Ruilen en retourneren is bij ons gelukkig geen probleem. Lees hieronder onze voorwaarden en instructies voor het retourneren van je producten.

Voor vragen kun je ons altijd een mailtje sturen op [email protected]!

Retourperiode

Items gekocht bij biieb kunnen in de meeste gevallen binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Gedurende deze periode, kun je de producten proberen en beoordelen zoals je ook zou doen in een fysieke winkel.

Hoewel Biieb dit niet verplicht is bij bepaalde producten volgens de wet, omdat wij op maat gemaakte producten verkopen, bied Biieb retourneren wel aan als service.  Meer informatie hierover vind je in onze algemene voorwaarden .

 Retourstaat

Wanneer je een product wilt retourneren moet deze wel in dezelfde staat zijn als bij ontvangst, zonder enige beschadigingen. Je mag producten voorzichtig uit de verpakking halen en beoordelen. Maar deze graag weer terug in de verpakking terug te sturen met alle geleverde toebehoren.

Retour aanmelding

 Je kunt ons  op de hoogte stellen door een email te sturen naar: [email protected] Houd er rekening mee dat je producten terug moet sturen binnen 14 dagen nadat je ons geïnformeerd hebt.

Verwerking van jouw retour
Nadat wij je retourverzending hebben ontvangen, gaan we aan de slag met de beoordeling van de geretourneerde artikelen en de verwerking van jouw terugbetaling. Het geld wordt gerestitueerd volgens de originele betaalmethode die je tijdens de aankoop hebt gebruikt, tenzij anders gewenst. Het bedrag wordt binnen 30 dagen teruggestort. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening, en bedragen maximaal 10 euro.

                                       Levertijd 

                                                          Wat is Biieb’s levertijd?

Onze levertijd is 2 tot 5 werkdagen, er is een uitzondering op gepersonaliseerde producten deze kunnen 1-2 werkdagen verschillen in levertijd.

Bezorg datum.

Het is helaas niet mogelijk om zelf een bezorgdatum te bepalen. Als je bestelling klaar is, ontvang je een track & trace. Daarmee kun je je levering volgen. Komt de geplande leverdatum niet uit, dan kun je in de meeste gevallen via die link een ander moment afspreken met de vervoersdienst.

Chat openen
Welkom bij Biieb!
Waarmee kan ik je helpen?