Wie zijn 

Wij?

Unieke collectie woonaccessoiresje

Ben je op zoek naar mooie woonaccessoires ? Dan ben je bij Biieb aan het juiste adres! Voor het kantoor van ons Signing bedrijf (Rolette Reklame) maakten we zelf mooie kussens en ronde wanddecoratie. Doordat bij veel klanten de vraag rees of wij deze ook verkochten zijn we gestart met het ontwerpen van meerdere collecties woonaccessoires in Utrecht. We wilden het onze klanten namelijk makkelijk maken om matching kussens en ronde muurdecoratie te kopen.

Foto-leeuw-wit-.jpg

Interieuradvies in Utrecht inclusief styling-accessoires

Wij ontwerpen namelijk (onder andere) onze eigen kussens, muurcirkels en kaarsenstandaards. Al deze items zijn te bestellen in onze webshop, maar we kunnen ook visueel intekenen. Zeker als je ons voor een Interieuradvies  inschakelt denken we graag met u mee om de mooiste combinatie te maken, die niet alleen past binnen de ruimte, maar ook bij uw smaak en persoonlijke voorkeuren.

Heeft u interesse voor een gepersonaliseerde visuele tekening, kunt u contact op nemen met [email protected].

Wij stylen de mooiste kinderkamers

Ben je op zoek naar leuke interieur spulletjes  met betrekking tot de baby- of kinderkamer? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!  Wij hebben daar tevens een mooie collectie woonaccessoires voor. Onze kinderkamercollectie die bestaat uit  muurdecoratie  , gepersonaliseerde items en kinderkameraccessoires is er speciaal voor de allerkleinsten, en staat garant voor een super knus en sfeervol geheel. Ga voor een mooie muurcirkel in combinatie met een fotoblokje met speelse afbeelding. De afbeeldingen voor deze producten selecteren wij zelf, waardoor je altijd iets unieks in huis haalt. Nog unieker is dat je de fotoblokjes zelf kunt personaliseren met eigen naam!

thomenyaar.jpg

Gepersonaliseerde items 

Bij Biieb zijn wij altijd druk met het ontwerpen en uitkiezen van nieuwe design’s en ideeën voor onze webshop. 

Maar deze ideeën kunnen natuurlijk ook uit jou zelf komen. Hier bij Biieb hebben wij bij bepaalde producten een upload veld waar jij jou eigen foto kan toevoegen, en zo jou identieke ontwerp maakt!

 

Neem een kijkje op de MAKE IT YOU pagina voor alle items die jij helemaal naar je smaak kan maken!

winter decoratie

Met teksten zoals ‘Winter vibes’ of afbeeldingen van een dier in de sneeuw, voelen wij bij Biieb toch zeker die winter ‘vibe’! 
knus bij de haard, een mok chocomel en marshmallows. 
Dan bedoelen wij bij Biieb de mok niet alleen in je hand maar ook gedrukt op ons nieuwe Sierkussen. 
kom hier in de sferen van Biieb’s winter 
Chat openen
Welkom bij Biieb!
Waarmee kan ik je helpen?