De mooiste woonaccessoires van Utrecht

Bent u op zoek naar mooie woonaccessoires in Utrecht? Dan bent u bij Biieb aan het juiste adres! Voor het kantoor van ons Signing bedrijf (Rolette Reklame) maakten we zelf mooie kussens en wanddecoratie. Doordat bij veel klanten de vraag rees of wij deze ook verkochten zijn we gestart met het ontwerpen van meerdere collecties woonaccessoires in Utrecht. Deze zijn verkrijgbaar in onze webshop en verdeeld over diverse thema’s. We wilden het onze klanten namelijk makkelijk maken om matching kussens en muurdecoratie in Utrecht te kopen. Daarom zijn onze items onderverdeeld in verschillende stijlen met bijpassende namen, zoals Lagoon, Warm Blush of Dazzling white.

Woonaccessoires in Utrecht voor in de tuin

In onze collectie hebben we diverse kussens die zijn gemaakt van een speciale, waterafstotende stof. Dit zijn speciale buitenkussens, die u dus niet na een dagje in de tuin naar binnen hoeft te halen. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende prints, die gemakkelijk onderling met elkaar te combineren zijn. Indien u woonaccessoires in Utrecht zoekt om buitenshuis te gebruiken zijn deze kussens ideaal. Ze zijn van goede kwaliteit, en voorzien van prachtige prints die het in elke tuin goed doen.

Naast de kussens hebben we tevens mooie dienbladen en kaarsenplateaus voor buiten. Ook deze zijn voorzien van stijlvolle prints die wij speciaal voor onze eigen collecties selecteerden. Overigens zijn deze ook geschikt om binnen te gebruiken, maar desalniettemin een vast onderdeel van onze collectie woonaccessoires in Utrecht voor in de tuin.

Woonaccessoires Utrecht

Styling voor de kinderkamer

Naast onze collectie woonaccessoires in Utrecht voor volwassenen hebben we ook een ruime collectie designs voor kinderkamers. Mooie kussens bijvoorbeeld, maar ook prachtige muurcirkels die elke kale muur opfleuren. Voor de mooiste baby- en kinderkamers shopt u de styling in onze webshop, en als u wilt geven we natuurlijk graag een persoonlijk advies met betrekking tot de styling!

Hulp nodig bij het inrichten van uw huis?

Zou u uw huis of tuin graag wat gezelliger inrichten maar heeft u geen idee hoe u dat doet? Dan kunt u ons inschakelen voor een passend interieuradvies in Utrecht. Wij denken namelijk graag met u mee, bijvoorbeeld op het gebied van de indeling, het kleurgebruik en de verlichting. Ook kunnen we u persoonlijk adviseren met betrekking tot onze collectie woonaccessoires in Utrecht. Oftewel: We helpen u door te laten zien welke items goed bij elkaar passen, en hoe u de sfeer in uw huis of tuin helemaal afmaakt. Neem gerust contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden, ook voor producten op maat. We vertellen u dan over onze werkwijze en wat we voor u kunnen betekenen.

Chat openen
Welkom bij Biieb!
Waarmee kan ik je helpen?